Vårt erbjudande

Helhetslösningar som bygger Göteborg

Vi har inga givna patentlösningar, vår styrka är flexibilitet. Vi kan vår omgivning, vi har våra terminaler och täkter och en modern fordonsflotta. På så sätt kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar som är anpassade efter varje kund, med ett stort ansvar för hela kedjan.

Vi vet också vad starka relationer betyder. Ett transparent och nära samarbete gör det enklare att skräddarsy lösningar som minskar kostnader och belastningen på miljön.

Vår unika struktur ger en rad fördelar för våra kunder. Tänk att vi är 96 lokala entreprenörer som verkar och bor i regionen. Och som har 350 fordon till sitt förfogande. Och som har stenkoll på omgivningen och de bästa chaufförerna. De vet vad som krävs. Här finns ett stort personligt engagemang och ansvar. Och vi vet att de håller vad de lovar, ofta lite till, eftersom vi hela tiden mäter engagemanget.

Med engagerade medarbetare och åkare och en bred fordonsflotta kan vi leverera kompletta lösningar. Alltid på schyssta villkor. Det handlar om trafiksäkerhet, arbetsmiljö och vår gemensamma miljö. Vi får ofta höra att vi kan mer. Det beror på att vi inte är en leverantör. Vi är en partner som anstränger sig mer.

 

Dataskyddspolicy