Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Uddevallabron och Fraktkedjans samt Uddevalla LBCs logotyper

Vi söker en engagerad och erfaren säljare till Uddevalla LBC!

Är du en driven, självständig person med sinne för ordning och reda samt erfarenhet från transportbranschen? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!

Tjänsten som säljare hos oss på Uddevalla LBC, som nu är en del av Fraktkedjan, innebär att ha ett nära samarbete med Regionchefen, trafikledning, administration och åkare. Rollen som säljare innefattar såväl nykundsbesök som hantering av befintliga kunder och dess uppdrag. Det innebär ett samordningsansvar för alla länkar i kedjan, från kund till slutfört uppdrag. Du kommer att utgå från vårt kontor i Uddevalla.

Uddevalla LBC och

Annika Persson, avslappnat lutad mot förarhytten på en lastbil.

"Vill skapa lösningar för både kunder och chaufförer.”

Lär känna vår nya säljare på kranavdelningen – Annika Persson. Första tiden har hon spenderat mycket tid i hytten med våra delägare samt ute hos våra kunder. Klicka för att ta reda på vilken pallplats hon tagit.
Lager och terminal

Söker ni lagerplats?

Vi har pallställage och golvytor tillgängliga på Exportgatan, en av Göteborgs bästa lägen för både norr- och södergående trafik.

 

Kontakta Jimmy Heintz vid intresse.

jimmy.heintz@fraktkedjan.se

0708-42 12 75

Håkan mild och Elvir Dzanic

Fraktkedjan toppar laget i styrelsen

En rederi-vd och en blåvit klubbdirektör har tagit plats i Fraktkedjans styrelse. Vi satte oss med Elvir Dzanic och Håkan Mild för att få veta hur de ser på Fraktkedjans och branschens utmaningar – och vad kan de bidra med.
Fyra boggibilar uppställda på en parkering

Nya boggibilar skalar upp miljönyttan

Mindre lastbil, bibehållen lastvikt och halverade koldioxidutsläpp. Nu rullar Fraktkedjan ut fyra nya boggibilar på vägarna i Göteborg. 
Uddevallabron och Fraktkedjans samt Uddevalla LBCs logotyper

Fraktkedjan och Uddevalla LBC stärker sin position genom sammanslagning

Fraktkedjan och Uddevalla Lastbilcentral går samman i en gemensam koncern, vilket kommer att stärka företagens position i Västsverige och Bohuslän.