Hoppa till huvudinnehåll

Hem & Trädgård

Vi kan leverera olika slags jord, sand, grus och makadam. För din villa, sommarstuga eller bostadsrättförening. För planteringar, garageuppfarter, kanske en paddock som behöver omvårdnad. Eller för hantverkare som skall bygga en altan, ett vindskydd eller staket.

Ingen trådgårdsdröm är för liten eller stor. Vi har allt material du behöver. Trädgårdsavfallet tar vi hand om och förädlar, för att skapa nya produkter. Vi tar också hand om material som måste transporteras till deponi eller någon annan slags mottagningsanläggning.

Vi producerar en rad olika krossmaterial, naturgrusprodukter, sand- och jordsorter för olika ändamål. Vi levererar med tippbil, i lösflak, med kranbil eller i storsäck och vi erbjuder dessutom trädfällning med kranbil som är utrustad med både gripskopa och motorsåg. Behöver du hjälp med att fälla träd eller ta bort buskar i din trädgård är vi din leverantör. 

Här kan du se vårt breda sortiment av transporter och produkter som står redo för dig.

  • Anläggningstransporter
  • Kranbil/Storsäck
  • LVX-flak/Container
  • Jord, grus, sand och makadam

Behöver du hjälp med att exempelvis fälla, beskära och vårda dina träd har vi kontakt en certifierad arborist. Kontakt gärna vår transportledning om du har frågor eller specifika önskemål se nedan kontaktuppgifter.

Logotyp Fraktkedjan

Transportledning Anläggning Mölnlycke

E-post
Logotyp Fraktkedjan

Transportledning Kran

Transportledare

E-post