Hoppa till huvudinnehåll

Distributionstransporter

Tack vare en kombination av individuella transportlösningar med personlig handpåläggning och ett söksystem som gör det enkelt att följa sändningar gör vi det enkelt för dig som behöver transporter av paket och pall i Västsverige.

Martin Sternlert

Martin Sternlert

Affärsområdeschef Distribution & Kran

E-post
Erik Nyströmme

Erik Nyströmme

Trafikchef

E-post
Logotyp Fraktkedjan

Transportledning Distribution

Transportledare

E-post

REGIONAL SAMLASTNING I GÖTEBORG

För dig som behöver en hållbar och kostnadseffektiv distributionslösning kan vi presentera ett komplett verktyg med allt från budbilar och kranbilar, till moderna terminallösningar med en väl utbyggd scanningsfunktion. Vi har ett team som består av drivna och engagerade medarbetare, från transportledare till terminalarbetare och chaufförer som ser till att leverera en optimal lösning där helheten är central. Det är det som vi kallar handpåläggning satt i system.

BUD OCH DIREKTTRANSPORT

Vi har en bred och flexibel fordonsflotta. Du finner bland annat paketbilar och budbilar, fordon som har öppningsbar sida eller bakgavellift och fordon som är utrustade för transporter av varor som kräver rätt temperatur samt fordon som kan transportera ADR.

Idag kör våra bilar för kunder inom branscher som arbetar med gas, kemikalier, bygg/industri och stål och för en rad grossister som har väldigt olika behov. Vi löser allt från minsta paket till stora kabeltrummor.

Tveka inte att höra av dig, vi ser betydelsen i varje uppdrag, små som stora.