Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker en engagerad och erfaren säljare till Uddevalla LBC!

Är du en driven, självständig person med sinne för ordning och reda samt erfarenhet från transportbranschen? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!

Tjänsten som säljare hos oss på Uddevalla LBC, som nu är en del av Fraktkedjan, innebär att ha ett nära samarbete med Regionchefen, trafikledning, administration och åkare. Rollen som säljare innefattar såväl nykundsbesök som hantering av befintliga kunder och dess uppdrag. Det innebär ett samordningsansvar för alla länkar i kedjan, från kund till slutfört uppdrag. Du kommer att utgå från vårt kontor i Uddevalla.

Uddevalla LBC och Fraktkedjan – vilka är vi och vad erbjuder vi?

Uddevalla LBC är, sedan den 1 november 2023, en del av Fraktkedjan som nu består av 101 lokala entreprenörer som förfogar över ca 450 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Tillsammans med våra delägare och chaufförer är vi motiverade specialister som gärna bygger relationer, är lösningsorienterade och utvecklar vårt erbjudande. Vi strävar efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär kundanpassade och hållbara helhetslösningar. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.

Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och därför erbjuder vi dig som medarbetare friskvård via Benify och tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring samt kontinuerliga hälsokontroller. Vi erbjuder också 6 veckors semester.

Vem är du?

Du ska vara trygg i din roll och drivas av att göra långsiktigt hållbara affärer i samverkan med övriga i organisationen. Du blir en av våra ambassadörer som verkar för företagets vision och mål och du ser självklarheten i att hela tiden arbeta för en positiv företagskultur med vår värdegrund som ledstjärna. För rätt person, som dessutom har ledaregenskaper, finns det stora möjligheter till karriärutveckling.

Din roll

Du kommer att ha ett nära samarbete med Regionchefen och dina kollegor på vårt lokala kontor i Uddevalla, men även med dina kollegor på Fraktkedjans huvudkontor i Mölnlycke samt det lokala kontoret i Stenungsund. Ni kommer tillsammans arbeta med att utveckla vårt kunderbjudande och våra kundrelationer till befintliga och nya kunder. Du har även daglig kontakt med våra åkare som också är våra delägare. På kontoret i Uddevalla arbetar ett sammansvetsat gäng som ser det som givet att stötta upp och hjälpa sina kollegor även med sådant som inte ingår i det egna dagliga ansvaret.

Övrig information

  • Start omgående enligt överenskommelse
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Individuell lönesättning

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan! Har du frågor angående tjänsten så kontakta Regionchef Lena Hansson

Email: lena.hansson@uddevallalbc.se

Skicka din ansökan till: jobb@fraktkedjan.se