Hoppa till huvudinnehåll
Person från Beijer Byggmarknad som bär plankor

Beijer Byggmaterial AB väljer Fraktkedjan för framtida leveranser

Fraktkedjan och Beijer bygger vidare på sitt långa samarbete genom att teckna ett nytt treårsavtal. Det nya avtalet omfattar dedikerade kranbilar för leverans av byggmaterial i Västsverige.
 

Efter ett framgångsrikt samarbete som sträckt sig över ett decennium, fortsätter Beijer och Fraktkedjan sin gemensamma resa. Det nya treårsavtalet, som omfattar en helhetslösning för distributionen av byggmaterial från femton av Beijers västsvenska filialer, innebär både fasta kranbilar och tillgång till avropsbilar för att säkerställa en flexibel och pålitlig leverans.

– Det känns jättebra att få förnyat förtroende och att vi får fortsätta ett så långt och givande samarbete. Med tre nya år framför oss, kan vi fortsätta vår vision mot ännu hållbarare logistiklösningar, säger Martin Sternlert, Fraktkedjan.

– Med detta avtal säkerställer vi också fortsatta leveranser av byggmaterial till våra kunder i Västsverige med moderna och hållbara leveranser. Samarbetet innebär också att vi kan fortsätta driva våra hållbarhetsmål och erbjuda klimatneutrala leveranser, säger Lars Sahlberg, regionchef på Beijer Byggmaterial.

Martin Sternlert och Lars Sahlberg

Martin Sternlert, Fraktkedjan och Lars Sahlberg, Beijer Byggmaterial.