Samordna dina transporter. Och håll koll på dem hela vägen.

Tack vare en kombination av individuella transportlösningar med personlig handpåläggning och ett söksystem som gör det enkelt att följa sändningar gör vi det enkelt för dig som behöver transporter av paket och pall i Västsverige.

Regional samlastning i Göteborg

För dig som behöver en hållbar och kostnadseffektiv distributionslösning kan vi presentera ett komplett verktyg med allt från budbilar och kranbilar, till moderna terminallösningar med en väl utbyggd scanningsfunktion. Vi har ett team som består av drivna och engagerade medarbetare, från transportledare till terminalarbetare och chaufförer som ser till att leverera en optimal lösning där helheten är central. Det är det som vi kallar handpåläggning satt i system.

Track & Trace är en smart lösning för sökning av gods som distribueras ut via vår dagliga samlastnings-/nätverkstrafik. Sökningen visar om godset har kommit fram till terminalen, lastats på bil eller är levererat till mottagaren. På så sätt är det enkelt för våra kunder och godsmottagaren att följa sändningen.

Klicka här för godssökning för samlastning.

Bud och direkttransport

Vi har en bred och flexibel fordonsflotta. Du finner bland annat paketbilar och budbilar, fordon som har öppningsbar sida eller bakgavellift och fordon som är utrustade för transporter av varor som kräver rätt temperatur samt fordon som kan transportera ADR.

Idag kör våra bilar för kunder inom branscher som arbetar med gas, kemikalier, bygg/industri och stål och för en rad grossister som har väldigt olika behov. Vi löser allt från minsta paket till stora kabeltrummor.

Tveka inte att höra av dig, vi ser betydelsen i varje uppdrag, små som stora.

trafiken@fraktkedjan.se
 

 

Kontakta oss

Dataskyddspolicy