Kyl- och frystransporter

En komplett och säker kylkedja

För dig med behov av tempererade transporter så som kyltransporter & frystransporter.
Vi tar hand om hela ert transportbehov av tempererade transporter, från leverantör till kund. Vårt nätverk av vår egen och våra partners trafik har lång erfarenhet av att arbeta i en obruten kylkedja i flera temperaturzoner samtidigt.


Vår moderna och miljövänliga kyl & frysterminal är strategiskt belägen i Hisings Backa. Där kan vi erbjuda kompletta och säkra lösningar för kyl & frystransporter, med omlastning och lagring. Vi har ett utbyggt nätverk som består av egna fordon och samarbetspartner som har många års erfarenhet av att arbeta med kylprodukter i en obruten kylkedja och samtidigt i flera temperaturzoner. I dagsläget hanterar vi en rad kyl och frysuppdrag för kunder inom livsmedel- och läkemedelsindustrin. Vi har en bred fordonspark inom segmentet thermotransporter.


Vi kan ta hand om hela kedjan av tempereradetransporter, från leverantör till slutkund med omlastning och/eller mellanlagring. Givetvis är vår kyl- och frysterminal temperaturövervakad. Vi arbetar dessutom kontinuerligt med att utveckla system med temperaturövervakning under transport och temperaturkontroll vid distribution.

Kontakta oss

Dataskyddspolicy