Anläggningskranbil

Våra anläggningskranbilar är utrustade med skopa eller grip. De transporterar framförallt ut grus och jordmaterial och skopar ut det på de platser som anvisas.

Anläggningskranbil

Våra kranbilar är utrustade med skopa/grip och klarar de flesta anläggningsuppdrag med krossmaterial, allt från att skopa upp asfaltskakor till lera/jord och grus till att forsla bort buskar/ris med mera. Vi har kranbilar i olika storlekar som klarar att lyfta ut material upp till 30 meter från krancentrum. Vi kan även ta ner träd med en kranbil som är utrustad med kransåg, den når trädkronor på 15 meters höjd.

Materialleverans med anläggningskranbil

Våra anläggningskranbilar levererar alla slags produkter till era anläggningsprojekt, allt från kross, naturmaterial och jord till sprängsten. Vi kan även leverera och lyfta in storsäckar med alla typer av grus och jordmaterial. På vår anläggning tillverkar vi även gabionburar som vi kan leverera och montera med våra kranbilar.

Krossgrus är ett material som krossas från en större storlek till den storlek man önskar. Det används exempelvis till gångvägar, dränering eller vid gjutning. Eftersom det krossas får det ett kantigt utseende. Till skillnad från naturgrus som är naturlig sorterat och har mjukare former.

 

Kontakta oss

Transportledning kran