Hoppa till huvudinnehåll

Kranbilstransporter

När du behöver tillfälliga eller långvariga transporter med kranbil i Göteborg med omnejd så löser vi det för dig. Eftersom våra kunder finns inom en rad branscher och har olika behov har vi byggt upp en väldigt mångsidig och välutrustad fordonspark.

Vi har en mycket lång erfarenhet av bodtransporter, flyttning av containrar, husresning, båttransporter, anläggningsarbeten och alla tänkbara monteringar med kranbil.

I vår erfarenhetsbank finns även många inlyft in i trädgårdar såsom spa-bad, friggebodar och alla andra tänkbara material som du kan tänkas behöva i din trädgård. Vi levererar i storsäck eller med skopa på våra kranbilar. För att utföra våra uppdrag på ett effektivt, miljövänligt sätt och för våra kunders bästa erbjuder vi de flesta kranbilstransporter.

Logotyp Fraktkedjan

Transportledning Kran

Transportledare

E-post

BODBIL, EN KRANBIL FÖR DE STORA LYFTEN

Våra bodbilar är de optimala kranbilarna för att lyfta tungt och långt. Fördelen med bodbil är flexibiliteten och att den oftast kan vara snabbt på plats för att göra tunga eller långa lyft, upp eller in på arbetsplatsen. En annan fördel är att chauffören styr kranen med fjärrkontroll. På så sätt får man en extra resurs på arbetsplatsen när det kan behövas. Eftersom bodbilarna är utrustade med jibb är det möjligt att optimera kranbilarna för långa lyft. Det finns även en vinsch monterad på vissa bodbilar.

KRANBIL

Vår kranbilspark täcker de flesta behov. Kranbilar med “fast” flak är perfekt för distributionskörning för exempelvis trävaruhandeln, uthyrningsbranschen och byggarbetsplatser. Under styckegodskranbilar har vi allt ifrån små B-kortsbilar till kranar som når 25 meter och lastar upp till tolv ton.

ANLÄGGNINGSKRANBIL

Våra kranbilar är utrustade med skopa/grip och klarar de flesta anläggningsuppdrag med krossmaterial, allt från att skopa upp asfaltskakor till lera/jord och grus till att forsla bort buskar/ris med mera. Vi har kranbilar i olika storlekar som klarar att lyfta ut material upp till 30 meter från krancentrum. Vi kan även ta ner träd med en kranbil som är utrustad med kransåg, den når trädkronor på 15 meters höjd.

UTRUSTNING

Jibb

Jibb är en extra kranarm som gör det möjligt att lyfta över tak. Eller om man helt enkelt är ute efter en längre kran. Vi har kranar för upp till 38 meter kran plus jibb.

Wirespel

Wirespel används för att kunna fira ned material ner bakom t.ex. hus, eller annat hinder.
Funkar fint på de många innergårdar vi har här i Göteborgs stadskärna. Eller för monteringar, sätta glas på fasader mm.

Personkorg