Vi söker nu en transportledare!

Trivs du med att aldrig ha långtråkigt på jobbet, ha kontakt med både kunder och chaufförer och få planera den dagliga driften inom ditt område? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!
Tjänsten innebär att planera anläggningstransporter i Bollebygd/Mark/Norra Halland. Du har stor frihet under ansvar att sköta hela uppdraget från kontakt till kund, få ut rätt bil på rätt uppdrag, till fakturering efter uppdragets slut.
Du kommer främst att arbeta tätt tillsammans med din kollega på transportledningen för ert område samt distriktschefen. Du kommer att ha möjlighet att växla mellan att arbeta på vårt huvudkontor i Mölnlycke och vårt kontor i Skene.

Fraktkedjan – vilka är vi?
Fraktkedjan består av 97 lokala entreprenörer som förfogar över 350 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Tillsammans med våra delägare och chaufförer är vi motiverade specialister som gärna bygger relationer, löser problem och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär anpassade lösningar och flexibilitet. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.

Vi söker dig som
• Är en lösningsorienterad person som fokuserar på att se möjligheter
• Har lätt för att prioritera och organisera vid tillfällen där det blir mycket som händer samtidigt.
• Tycker om att sälja
• Är social och är bra på att bygga relationer med kunder och kollegor
• Ser styrkan i att vi är en central där fokus är att vi arbetar tillsammans med våra delägare som också är våra åkeriägare samt med alla chaufförer
• Är noggrann och har ett övergripande öga på kundkrav för att säkerställa kvaliteten på vårt erbjudande

Övrig information
• Start enligt överenskommelse
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag 15 december.

Intervjuer sker löpande därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!


Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Distriktschef Martin Andersson
Tel nr: 0709 - 85 75 29
Email: martin.andersson@fraktkedjan.se

 

Dataskyddspolicy