Vi söker en transportledare!

Trivs du med att aldrig ha långtråkigt på jobbet, ha kontakt med både kunder och chaufförer och få planera den dagliga driften inom ditt område? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!
Tjänsten innebär att planera anläggningstransporter i Bollebygd/Mark/Norra Halland. Du har stor frihet under ansvar att sköta hela uppdraget från kontakt till kund, få ut rätt bil på rätt uppdrag, till fakturering efter uppdragets slut. Du kommer främst att arbeta tätt tillsammans med din kollega på transportledningen för ert område samt distriktschefen. Du kommer att sitta på vårt huvudkontor i Mölnlycke.


Fraktkedjan – vilka är vi och vad erbjuder vi?
Fraktkedjan består av 87 lokala entreprenörer som förfogar över 350 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Tillsammans med våra delägare och chaufförer är vi motiverade specialister som gärna bygger relationer, löser problem och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär anpassade lösningar och flexibilitet. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.
Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och därför erbjuder vi dig som medarbetare på Fraktkedjan friskvård via Benify och tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring samt kontinuerliga hälsokontroller. Vi erbjuder också 6 veckors semester.

Vi söker dig som
• Är en lösningsorienterad person som fokuserar på att se möjligheter
• Har lätt för att prioritera och organisera vid tillfällen där det blir mycket som händer samtidigt.
• Tycker om att sälja
• Är social och är bra på att bygga relationer med kunder och kollegor
• Är noggrann och har ett övergripande öga på kundkrav för att säkerställa kvaliteten på vårt erbjudande

Övrig information
• Start enligt överenskommelse
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Individuell lönesättning


Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan!


Skicka din ansökan till: jobb@fraktkedjan.se

 

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Distriktschef Martin Andersson
Tel nr: 0709 - 85 75 29
Email: martin.andersson@fraktkedjan.se
 

Dataskyddspolicy