Vi söker en engagerad och erfaren säljare till Kranavdelningen i Mölnlycke!

Är du en driven, självständig person med sinne för ordning och reda samt erfarenhet från transportbranschen? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!

Tjänsten som säljare hos oss på Fraktkedjan innebär att ha ett nära samarbete med Affärsområdeschefen, trafikledning samt administration. Rollen som säljare innefattar såväl nykundsbesök som hantering av befintliga kunder och dess uppdrag. Det innebär ett samordningsansvar för alla länkar i kedjan, från kund till slutfört uppdrag.

Fraktkedjan – vilka är vi och vad erbjuder vi?
Fraktkedjan består av 83 lokala entreprenörer som förfogar över ca 350 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Tillsammans med våra delägare och chaufförer är vi motiverade specialister som gärna bygger relationer, är lösningsorienterade och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär kundanpassade hållbara helhetslösningar. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.
Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och därför erbjuder vi dig som medarbetare på Fraktkedjan friskvård via Benify och tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring samt kontinuerliga hälsokontroller. Vi erbjuder också 6 veckors semester.

Vem är du?
Du ska vara trygg i din roll och drivas av att göra långsiktigt hållbara affärer i samverkan med övriga i organisationen. Du blir en av våra ambassadörer som verkar för företagets vision och mål och du ser självklarheten i att hela tiden arbeta för en positiv företagskultur med vår värdegrund som ledstjärna.  

Din roll
Du kommer att ha ett nära samarbete med Affärsområdeschefen där ni tillsammans arbetar med att utveckla vårt kunderbjudande och våra kundrelationer till befintliga och nya kunder. Du har även daglig kontakt med våra åkare som också är våra delägare.
Branschkunskap är meriterande. För oss är det mest viktiga att du har rätt energi och personlighet.

Övrig information
• Start omgående enligt överenskommelse
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Individuell lönesättning

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan! Har du frågor angående tjänsten så kontakta Affärsområdeschef Martin Sternlert.

Email: martin.sternlert@fraktkedjan.se

Skicka din ansökan till: jobb@fraktkedjan.se

 

Dataskyddspolicy