Johann Silvhorn – Ny delägare på specialen


Nu är det tid för er att få veta mer om våra delägare igen och denna gången är det Johann Silvhorn vi skall träffa. Ett vårat senaste tillskott i Fraktkedjan familjen.

Målinriktad, tjurskallig och positiv, så beskriver Johann sig själv. Han kommer ursprungligen från Hjo och är numera bosatt i Bua. Sedan 1998 är han egen åkare och trivs bäst som det. Vägen till att vara egen åkare började redan som barn. Pappa, farfar och morfar körde lastbil så det var en naturlig väg att arbeta inom transportbranschen för Johann. Det är bilar och jobb som är kittet som bibehållit relationen mellan Johann och hans pappa genom åren.

– Det har varit bilar hela livet. Jag känner som den gamla stammen av åkare där arbetet är en identitet, förklarar Johann. Ordning och reda, att var sak har sin plats är viktigt. Får man turen att åka med honom i hans lastbil någon gång, så är det av med skorna som gäller när man går in i hytten.

Innan han kom till Fraktkedjan körde han på Mantum och sökte sig självmant till Fraktkedjan, vilket vi på Fraktkedjan är väldigt tacksamma för.  Nu när en ny bil är på gång så är han extra taggad att köra. Johann har tidigare kört olika typer av transporter och hamnade av en slump inom specialtransporter och trivs med den variation som det innebär. Hur ser då en dag ut på jobbet som specialåkare?

Arbetet med specialkörningar tar en runt om i hela Sverige och jag snittar cirka två nätter i veckan i bilen. Man kör mycket betong men också krandelar och annat. Just nu kör jag stora 13 tons stenar som körs ut till havet på pråm för vågbrytning. Det är extra spännande och intressant, berättar Johann.

Johan Johansson, ansvarig på specialavdelningen är väldigt nöjd med samarbetet och hoppas på en lång och god samarbetstid framöver. Vi tackar Johann för att vi fick en del av hans tid och önskar han välkommen in i Fraktkedjan.


 

 

 

 

 


 

Dataskyddspolicy