Hoppa till huvudinnehåll
Kross hero

Flexibel krossverksamhet - nu med dubbla krossverk

Behöver du grus- och sandmaterial? Oavsett om du är i behov av standardstorlekar eller en specialsort kan du snart ha leveransen hos dig. Nu har Härryda Kross och Fraktkedjan nämligen utökat krossverksamheten med ytterligare ett krossverk.

Härryda Kross och Fraktkedjan levererar grus- och sandmaterial som utvinns ur våra berg- och grustäkter i Bollebygd. Sedan några månader tillbaka har vi investerat i ytterligare en kross som gör det möjligt för oss att sköta all krossverksamhet helt i egen regi – och därmed korta ledtiderna för dig som kund.

–  Vi kan vara mer flexibla nu när vi har både en förkross och en efterkross i vår bergtäkt i Grönbo. Vi styr själva över vad vi vill krossa när, var krossverket behövs bäst vid varje givet tillfälle och har alltid standardsorterna på lager. Specialsorter tar vi snabbt fram på beställning, säger Mikael Hederdal som ansvarar för krossningen.

För kunder med behov av krossning på byggarbetsplatsen kan Fraktkedjan enkelt etablera krossarna samt producera nytt material enligt önskemål.

För mer information kontakta Per Kjeller:

per.kjeller@fraktkedjan.se
0709-857516

Michael Hederdal

Mikael Hederdal, Hederdals Åkeri/ Fraktkedjan, ansvarar för krossningen. Foto: Johan Westerlind