Erfaren transportledare sökes till Fraktkedjan AB

Fraktkedjan siktar på att bli Västsveriges ledande transportföretag med affärsområdena anläggning och distribution som kärnverksamhet.

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor som en integrerad del av vår affärsverksamhet. Oavsett vilket affärsområde du kommer i kontakt med så kan du räkna med ett professionellt och seriöst bemötande. Fraktkedjan levererar transport- och logistiklösningar till de flesta av regionens storföretag vilket har bidragit till vår stadiga tillväxt de senaste 10 åren. Inom regionen sysselsätter vi 350 fordon och omsätter ca 600 Mkr.

Fraktkedjan fortsätter att växa inom alla affärsområden och nu söker vi en transportledare till huvudkontoret i Mölnlycke. Du kommer att ingå i ett team som har storgöteborg som trafikområde. Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter i ett dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet, och arbetsmiljö. Erfarenhet från branschen premieras.


Arbetsuppgifter:                       Kompetenskrav:

Ordermottagning Förmåga att arbeta i grupp
Transportplanering  Kundorienterad
Dagliga kundkontakter God personkännedom
Telefonförsäljning Resultatmedveten
Prissättning  Förmåga att fatta snabba beslut
Uppföljning Datorvana
Stresstålig  


Du bör ha lokalkännedom i Göteborg med omnejd och meriterande är om du har erfarenhet av transport- samt anläggningsbranschen.

Kompletterande information om tjänsten lämnas av Affärsområdeschef Anläggning, Stefan Gustavsson vi mail. Ansökan med CV samt personligt brev vill vi ha oss tillhanda snarast. Intervjuer hålls löpande.

Fraktkedjan AB
Att. Stefan Gustavsson,
Fraktvägen 2, 435 33 Mölnlycke.

Alt mail: stefan.gustavsson@fraktkedjan.se

www.fraktkedjan.se

 

Dataskyddspolicy