Lediga tjänster

När du arbetar på Fraktkedjan ställer du upp på våra värderingar och tillsammans bygger vi Västsveriges bästa transportföretag. Det betyder väldigt mycket för oss.

 

 

VI SÖKER EN ENGAGERAD TRAFIKCHEF TILL ANLÄGGNING MÖLNLYCKE!

Är du en driven, självständig person med ledaregenskaper och ett intresse för såväl sälj, trafikledning som arbetsmiljö? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss!

Tjänsten som Trafikchef hos oss på Fraktkedjan innebär att ha ett nära samarbete med Affärsområdeschefen och ha det övergripande ansvaret för Mölnlyckekontoret inklusive personalansvar för Anläggning-Mölnlyckes transportledare samt administratörer.


Fraktkedjan – vilka är vi och vad erbjuder vi?

Fraktkedjan består av 88 lokala entreprenörer som förfogar över ca 350 fordon som sköts av erfarna och kompetenta medarbetare. Tillsammans med våra delägare och chaufförer är vi motiverade specialister som gärna bygger relationer, är lösningsorienterade och utvecklar vårt erbjudande. Tillsammans strävar vi efter att lösa våra kunders transportbehov, vilket ofta innebär kundanpassade lösningar och flexibilitet. Allt för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Det kräver ett stort personligt engagemang och det är det som gör att vi skiljer oss från många andra aktörer på den västsvenska transport- och anläggningsmarknaden.

Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och därför erbjuder vi dig som medarbetare på Fraktkedjan friskvård via Benify och tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring samt kontinuerliga hälsokontroller. Vi erbjuder också 6 veckors semester.


Vem är du?

Vi söker dig som är en närvarande ledare, affärsdriven, handlingskraftig och har förmågan att arbeta strategiskt och målinriktat samt även operativt och verksamhetsnära.
Du ska vara trygg i ditt ledarskap och drivas av att få dina medarbetare att växa och arbeta aktivt för en bra sammanhållning i både arbetsgruppen och bra dialog med övriga organisationen. Du drivs av att motivera din grupp till att sträva mot företagets vision och mål och du ser självklarheten i att hela tiden arbeta för en positiv företagskultur med vår värdegrund som ledstjärna. Du ska vara strukturerad och intresserad av att arbeta med förbättringar och effektiviseringar.


Din roll

Du kommer att ha ett delegerat arbetsmiljöansvar och vara medlem i vår Personalgrupp där vi driver alla möjliga frågor som berör personal.
Du kommer även ha ett nära samarbete med Affärsområdeschefen där du kommer att bli involverad i säljaktiviteter och kundkravsuppföljningar, mm. I det dagliga arbetet kommer du att stötta både trafikledning och administration med allt från att planera anläggningstransporter och ha stor frihet under ansvar att sköta hela uppdraget från kontakt till kund, få ut rätt bil på rätt uppdrag till fakturering efter uppdragets slut.
Du har även daglig kontakt med våra åkare som också är våra delägare.
Branschkunskap är meriterande. För oss är det mest viktigt att du har rätt energi och personlighet.

Övrig information

• Start omgående enligt överenskommelse
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
• Individuell lönesättning

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Affärsområdeschef Stefan Gustavsson
Tel nr: 0709-85 75 45

Skicka din ansökan till:

jobb@fraktkedjan.se

Dataskyddspolicy