Lediga tjänster

När du arbetar på Fraktkedjan ställer du upp på våra värderingar och tillsammans bygger vi Västsveriges bästa transportföretag. Det betyder väldigt mycket för oss.

 

 

 

 

Ekonomiansvarig sökes

Personen vi söker skall självständigt kunna hantera hela redovisnings- och boksluts-processen med löpande bokföring, avstämningar och bokslut för flera bolag, både månatligen och årsbokslut. I tjänsten ingår även lön och personaladministrationen för dessa bolag. Vid bokslut agerar ekonomiansvarig även som stöd till de chefer som analyserar sitt resultat. För aktuella bolag ansvarar personen även för all löpande hantering gällande moms och uppbörd. Personen skall även kunna täcka upp för övrig personal på ekonomiavdelning vid semester och sjukdom.

Den vi söker skall ha erfarenhet av ovanstående för att snabbt komma in i rollen.

Det skall vara en person som klarar av att hantera flera bollar i luften och samtidigt har förmågan att vara med och skapa en god positiv atmosfär på avdelningen.

Kompetensprofilen för tjänsten är följande.

Ordningsam och noggrann
God förmåga att arbeta självständigt
Ansvarstagande
Förmåga att förstå helhet i ekonomiprocesserna
Serviceminded
God samarbetsförmåga
Målmedvetenhet
Initiativrik
God datorvana (excel, outlook, filhantering)

Befattningen är underställd Ekonomichef.
Arbetsplatsen på kontoret på Fraktvägen 2 i Mölnlycke

 

Har du några frågor kring tjänsten eller om du vill anmäla ditt intresse så kontakta Joakim Simme på joakim.simme@fraktkedjan.se eller 031- 88 78 10.

Dataskyddspolicy