Att vara en del av oss är inget enmansjobb

Att vara en del av oss innebär att man delar våra värderingar och är med och förstärker vår kultur. Tillsammans skapar våra medarbetare den bild av Fraktkedjan som vi strävar efter.

Vi arbetar tillsammans för att skapa bästa förutsättningar till våra kunder. Det är kärnan i Fraktkedjan. Därför har vi formulerat några värdeord som präglar vår företagskultur.

• Vi är pålitliga. Vi ställer alltid upp. Men på schyssta villkor. Man kan säga att vi har ett gemensamt personligt engagemang.

Närproducerat är ett ledord som pekar på vår lokala närvaro. Vi finns i Västsverige. Vi kan vägarna och vi har våra anläggningar här. Men vi tänker och agerar utifrån den globala. Vi kan göra skillnad för miljön, det gör vi bäst på det lokala planet.

• Vi arbetar tillsammans. Med våra kolleger och våra kunder. Tillsammans löser vi dina transporter. Det är styrkan med Fraktkedjan.

• Vi är utmanande, ifrågasätter det som tidigare har varit, söker nya effektivare lösningar som sparar pengar och miljö.

Kött och blod. Det är vi som arbetar på Fraktkedjan. Det är vi som gör skillnaden. Vi är så mycket mer än våra lastbilar.
 

Bli Delägare

Vill du veta mer om hur det är att vara åkare hos oss? Kontakta oss så berättar vi!

Dataskyddspolicy